Mikrofiber Bim Temizlik Bezi Kullanan Var Mı? Bim Temizlik Bezi Fiyatı?

Mikrofiber Bim Temizlik Bezi Kullanışlı mı?

Merhaba,
Mikrofiber bim temizlik bezi almayı düşünüyorum. Bu ürünün kullanışlı olup olmadığı konsunda kararsızım. İnternette mikrofiber bim temizlik bezi hakkında herhangi bir yorum yok burdan size sormak istedim mikrofiber bim temizlik bezi kullanan varsa yorumda yazabilir deneyimlerini paylaşabilir.

Neden Mikrofiber temizlik bezi kullanmalıyız? 

Mikrofiber bim temizlik bezi son zamanlarda kadınların en çok başvurduğu temizlik araçlarınd liman an biri oldu. Peki Mikrofiber bim temizlik bezinin bu kadar tercih edilme sebebi ne olabilir. Bence
mikrofiber bim temizlik bezini daha çok kullanmanızı sağlayacak sebepleri açıklayayım.

Mikrofiber bim temizlik bezleri diğer sıradan temizlik bezlerine göre hem daha kullanışlı hem de daha hijyenik bir yapıdadır. Artık pekçok evde mikrofiber bim temizlik bezi kullanılıyor. Bim temizlik bezi diye önyargılı olabillirsiniz ama bazen bim gerçekten kaliteli iyi ürünler de satıyor.

Mikrofiber Bim Temizlik Bezi Tüy Bırakıyor mu?

Mikrofiber bim temizlik bezi diğer sıradan temizlik bezleri gibi tüy bırakmazlar. Sert bir yapısı varmış gibi görünsede mikrofiber bim temizlik bezi özel dokusuyla çizik iz bırakmıyor bu sebeple hem tüy bırakmaz hem de çizik ya da iz bırakmaz.

Mikrofiber Bim Temizlik Bezi İle Temizlemek Hijyenik midir?

Diğer sıradan bezlerin temizlik için oluşturulmuş bir dokusu yoktur. Biz bez ile sildiğimizi düşünüyoruz fakat her şey görüntüden ibaret değildir. Görmediğimiz birçok mikrop bakteri orada kol geziyor olabilir. Mikrofiber bim temizlik bezi temizliğe özel dokusu ile yüzeydeki bakterilerin %99'unu öldürüyor.

Mikrofiber bim temizlik bezi nasıl dezenfekte edilmeli?

Diğer temizlik bezlerinde bir yıkamada dezenfekte edildiğini düşünürüz. Halbuki bu temizlik bezlerinde mikroplar tutunabilirler. Fakat mikrofiber bim temizlik bezi özel dokusu sebebiyle tek bir sıcak su yıkaması ile kolayca dezenfekte olabiliyor.

Temizlik özellikle çocuğunuz varsa aşırı önemlidir. Masanın sandalyenin tabakların temiz olması bakterilerden arınması gerekir bu sebeple mikrofiber temizlik bezi çok önemlidir.


Mikrofiber Bim Temizlik Bezi Fiyatlar PAREX Mikrofiber Temizlik Bezi


Mikrofiber bim temizlik bezi fiyatlarının 7,95 TL olduğunu gördüm sizinle paylaşmak istedim diğer mikrofiber temizlik bezlerine nazaran daha uygun fiyatlı 2'li paket olarak satılmakta. Kullanan deneyen varsa aşağıya yorum olarak deneyimlerini yazabilir

siz de deneyimlerinizi benimle paylaşın merak ediyorum.


Kartımdaki Puanlarla Nasıl Bebek Bezi Alabilirim ?

Bankalar artık herkesin kartına puan yüklüyor avantajlar tanımlıyor. Bu puan ve avantajları nerede kullanabileceğiniz alışverişinizi nasıl bedavaya getirebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız Kartımdaki Puanları Nerede Kullanabilirim Nerede Geçer? yazımı okumanızı şiddetle tavsiye ederim :)

Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Micro fiber bez halı gibi çalışır,, mikrop toz ve çizici maddeleri bünyesine alır, içinde hapseder.. Düz bir yapısı olmadığı için yüzeyi daha uzun temiz kalır... Böylece daha emici ve sağlam bir temizlik sağlar...mikro lifleri toplayıcı ve tabana gönderen kollar gibi yüzeyden aktarma yapar... Çizilme, bulaşma,çok hareket gibi etkenleri en aza düşürür.. Bu nedenle, sonradan keşfedilmiş ve klasik ürünleri, artık fiyatları ilede devre dışı bırakmıştır..bir deneyen farkından sonra daha zahmetli ve güvenliği az olan(özellikle çocuklar için) diğer bezleri kullanmayı düşünmez..partükül bırakmayan ve otomatik makinalarca yapılan bu bezler Micro detaylarda çok daha koruyucu olarak testlerden ve kullanıcı onayından geçmeyi başarmıştır... Geç kalmadan aileniz için denemekten çekinmemenizi tavsiye ederim... Araç ve beyaz eşyadan, seramik,fayans,makina,ayrıca sanayi ve oteller gibi yüksek hijyen gerektiren, kirlenen ortamlarda zamandan, verimden kar sağlar...teşekkürler, sağlıklı günler dilerim

    YanıtlaSil