Bebeland Bebek Bezi Fiyatları Ve Yorumları 2022

Bebeland Bebek Bezi


Bu yazımda Bebeland bebek bezi fiyatları ve annelerin deneyimleri hakkında bilgi vereceğim. Bebeland bebek bezi nasıl kullananlar ne düşünüyor sorusunu yanıtlayacağım. Bim bebek bezi yazımda olduğu gibi bu yazımın da  bebek bezi arayan annelere alternatif fikirler üretmeye çalışacağım. Bebeland bebek bezinin neden çok arandığı hakkında detaylı bilgi için yazımın devamını okuyun.






Bebeland bebek bezi kaliteli fakat pişik yapmayan bebek bezi arayan annelerin tercih ettiği bebek bezidir. Prima ve molfix bebek bezlerinde bebekleri pişik yaşayan anneler genelde bebeland bebek bezini denemek istiyor. Fiyat olarak molfix ve prima düzeyinde bir fiyata sahip bebeland bebek bezi fiyatları hakkında yazımın sonunda bilgi vereceğim. Bebeland bebek bezi hakkındaki yorumlara bakalım.

Bebeland bebek bezi kullananlar?


Bebek bezi, bebeğiniz tuvalet alışkanlığı alana kadar satın almak zorunda kaldığımız en önemli bebek gereksinimlerinden biri. Sürekli almak zorunda olduğumuz bir bebek malzemesi olduğu için aile bütçesini oldukça etkilemekte bu sebeple bebek bezi fiyatları iyice araştırılmalı ve aile bütçesini iyi ayarlamak zorundayız. En uygun bebek bezi sadece fiyatı uygun bebek bezi değildir. En uygun bebek bezi hem fiyatı uygun hem de bebeğimizin sağlığını bozmayacak bebek bezidir.




Bebeland bebek bezi şok marketler zincirinde satılan bir bebek bezidir. Fiyatı molfix ve prima bebek bezi fiyatlarından daha uygundur. Bebeland bebek bezinin prima ve molfix bebek bezlerinden düşük olması onun daha kötü bir bebek bezi yapmaz. Prima ve molfixte pişik sorunu yaşayan bebekler için bebeland bebek bezi bir alternatif bebek bezidir.

Bebeland Bebek Bezi Anneler Tarafından Tercih Ediliyor mu?


Öncelikle bir bebek bezi bazı bebekler için sorunsuzken bazı bebekler için cildi tahriş edebiliyor bebeği huzursuz ediyor uyumasını engelliyor v.b sorunlara sebep olabiliyor. Her bebeğin cilt yapısı farklı olduğu için en çok tercih edilen bebek bezi bile çocuğunuzu sağlık sorunlarına sebep edebiliyor.

Bunun önüne geçebilmek için yeni bir bebek bezi kullandığınızda bebeğinizi sürekli takip etmeniz gereklidir bebeğinizin bel altında kızarılık tahriş v.b şeyler keşfettiğinizde acilen bebek bezi değişikliğine gidilmelidir. Kar edeceğiniz 5 Tl 10 Tl çocuğunuzun geri getireyemeceğiniz sağlık sorunlarına sürükleyebilir.

Bebeland bebek bezi ile ilgili yorumlara baktığımda genelde bebek bezi hakkında çok olumlu yorumlar mevcut şu ana kadar bebeğinde tahriş rahatsızlık yaşayan bir anneyle karşılaşmadım. Bu sebeple bebek bezini güvenle kullanabilirsiniz diyebilirim. Bebeland bebek bezi piyasada yeni bir bebek bezi olduğu için öncelikle bir güven problemi yaşayabilirisniz fakat şu ana kadar bebeland bebek bezi hakkında olumsuz bir yorumla karşılaşmadım. Bebeland bebek bezi ile kötü bir deneyim yaşadıysanız altta yorumlarda diğer annelerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bebeland Bebek Bezi Fiyatları 2020


Bebeland 1 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 43TL

Bebeland 2 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 43TL

Bebeland 3 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 43TL

Bebeland 4 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 43TL

Bebeland 5 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 43TL

Bebeland Bebek Bezi Fiyatları 2022'de yaklaşık 12 TL zamlandı

Bebeland 1 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 55TL

Bebeland 2 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 55TL

Bebeland 3 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 55TL

Bebeland 4 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 55TL

Bebeland 5 Numara Bebek Bezi Fiyatları = 55TL

Bebeland bebek bezi hakkında söyleceklerim bu kadar yeni bilgiler edindiğimde bu sayfadan sizinle paylaşırım. Deneyimlerini diğer annelerle paylaşmak diğer anneleri mutlu edecektir iyi ki bu bilgiyi paylaşan var diyebilecekler bu sebeple yorumlarını ihmal etme aşağıda diğer annelerle paylaş.

Diğer bebek bezleri hakkındaki yazılarımı da okuyabilirisniz.

Jenny Willy Bim Bebek Bezi Kullananlar

A101 Soffio Bebek Bezi Güvenilir mi?

Bebek Bezi Kampanyaları Şok Fiyatlar!

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.


Kampanyalı bebek bezleri için bildirim almak isterseniz aşağıdaki uygulamayı öneririm.

Kartımdaki Puanlarla Nasıl Bebek Bezi Alabilirim ?

Bankalar artık herkesin kartına puan yüklüyor avantajlar tanımlıyor. Bu puan ve avantajları nerede kullanabileceğiniz alışverişinizi nasıl bedavaya getirebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız Kartımdaki Puanları Nerede Kullanabilirim Nerede Geçer? yazımı okumanızı şiddetle tavsiye ederim :)


Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 yorum:

  1. Benim 7 aylık bebeğim var ve doğdu doğalı kullanıyorum şuan 3 numarasını kullanıyorum ne bi pişik ne bi sızdırma bebeğim de bende gayet memnunuz 15 ve 10 yaşında 2 çocuğum daha var onların zamanında olsaydı ve ben keşfetseydim yine bebeland bezi kullanırdım

    YanıtlaSil
  2. Iki gündür kullanıyorum Daha önce Molfix kullanmıştım benim oğlumun cildini çok tarif etti Ben memnun kalmadım

    YanıtlaSil
  3. İyide fiyatlar yanlis verilmis ben kizima 6 numara kullaniyorum 25 tl oduyoruz şok markette

    YanıtlaSil
  4. Sok marketten alın orada yarı fiyati

    YanıtlaSil