Milupa Devam Sütü Kullananlar ? 2022 (Güncel)

Milupa Devam Sütü Kullananlar ?

Bugün sizlere milupa devam sütü kullananlar milupa devam sütü hakkında ne düşünüyor onu anlatacağım. Anne sütü her bebek için önerilen en sağlıklı seçenektir. Biz anneler olarak çocuğumuza tabi ki en sağlıklı olanı uygulamak isteriz. Fakat bu her zaman mümkün olmaz. Kimi annenin sütü yetersiz gelir kimi bebek ise emmek istemez. Bu durum asla bizi daha iyi anne ya da daha kötü anne yapmaz. Sütümüzün yetersiz kaldığı durumlarda ya da bebeğin emmek istemediği durumlarda devam sütü ile takviye yapıp, beslememiz gerekir. Bu aşamada en çok tercih edilen devam sütlerinden biri Milupa devam sütüdür.Peki milupa devam sütü kullananlar milupa devam sütünden memnun mu?

Milupa Aptamil Devam Sütü


Alman markası Nutricia tarafından üretilen bebek maması ürünleridir. 2007'den bu yana, Danone ile işbirliği yaparak ülkemizde kullanılmaya başlandı. Sıvı, toz ve çocuk çayları gibi seçenekleri mevcut olan milupa markasının devam sütü en çok tercih edilen devam sütü markasıdır. Milupa devam sütü anne sütüne en yakın devam sütü olarak açıklanmıştır. Anne adayları ya da anneler devam sütü tercih ederken en çok içeriğinin temiz olmasını isterler. Milupa devam sütü kullananlar içeriğinin temiz olduğundan memnun. Tabi ki devam sütlerinin içeriğinin temiz olmasının yanında bebeğinize kilo aldırması da önemlidir.


Milupa Devam Sütü İçeriği






  • Milupa Aptamil Bebek Sütü’nün içeriğinde, balık yağı kullanıldığından, hazırlama ve kullanım sırasında balık yağı kokusu duyabilirsiniz.
  • Milupa Aptamil Bebek Sütü ilave şeker içermez. Etiket üzerinde yer alan şekerler bilgisi mevzuat gereği zorunlu gösterim şeklidir. Doğal olarak sütte bulunan süt şekeri yani laktozu ifade etmektedir. (Karbonhidrat kaynağı %100 laktozdur) 
  • Milupa Aptamil devam sütü kullananlar yukarıdaki açıklamalarda da bulunduğu üzere içeriğinin kalitesinden memnun olduklarını belirtmektedirler. 
  • İlk 6 ay anne sütünün önemi vurgulanmakta olup sütünüz yeterliyse milupa aptamil devam sütü kullanmanıza gerek yoktur.  


  • Milupa Devam Sütü Fiyatları 2022

    • Aptamil 1 Milupa devam sütü fiyatları 900 GR : 122 ₺
    • Aptamil 2 Milupa devam sütü fiyatları 900 GR : 130 ₺
    • Aptamil 3 Milupa devam sütü fiyatları 900 GR : 142 ₺

    Milupa Devam Sütü Fiyatları 2022

    • Aptamil 1 Milupa devam sütü fiyatları 900 GR : 290 ₺
    • Aptamil 2 Milupa devam sütü fiyatları 900 GR : 300 ₺
    • Aptamil 3 Milupa devam sütü fiyatları 900 GR : 310 ₺




    Share on Google Plus

    About Kadınlar Yorumluyor

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
      Blogger Comment
      Facebook Comment

    1 yorum: