Bebek Bezi Fiyatları En Ucuza Nerden Bulurum?

bebek bezi fiyatları güncel listesi
Bebek bezi fiyatları aile bütçesini sarsan en önemli tüketimlerden birisi. Bebek bezi fiyatları talebin çok olması sebebiyle sürekli artış eğilimi göstermekte. Bebek bezi fiyatlarının sürekli artmasının sebebi sadece talep değil aynı zaman da ülkenin ekonomik durumu. Bebek bezi fiyatlarının artmasına önemli bir diğer sebep de döviz kurlarıdır. Bebek bezi fiyatları 2020 olarak güncellendi ve bu yazımda size bebek bezi fiyatları 2020 değişiminden bahsedeceğim

Her şeye rağmen yine de sizler için bebek bezi fiyatlarını araştırdım ve bulabileceğiniz bebek bezi fiyatlarının en ucuzunu seçtim.




Bebeğiniz için sadece bebek bezi fiyatlarını önemsemeyin!
Evet bebek bezi fiyatları cep yakabilir fakat sadece bunu önemserseniz bebeğinizin canını da yakabilirsiniz. Bunun için daha önce yazdığım "Ucuz bebek bezi nereden alınır?" makale mi de okuyabilirsiniz. Fakat biraz konuya değinmek gerekirse. Bebeğinizin rahatlığı,konforu, huzuru, sizin de rahatınız, konforunuz ve huzurunuzdur. Bunun için bebek bezi fiyatlarından çok bebeğinizi hangisi en çok rahat ettirir onu düşünmelisiniz.

Hangi Markalar Daha Çok Tercih Ediliyor?
Bebek bezi seçiminde annelerin en çok tercih ettiği markaların başında Molfix ve Prima gelmektedir. Bu bebek bezleri,  bebek bezi fiyatları arasında orta denilecek seviyededir. Az sonra sizlerle bebek bezi fiyatları listesini paylaşacağım.

Prima Bebek Bezi'ni tercih edenler memnun mu?
Prima sızdırmazlığı, pamuklu yapısı ve bebeklerin dikkatini çeken desenleri ile bebek bezi fiyatları arasında uygunluğuyla annelerin tercih ettiği bir bebek bezi olmaktadır. Fakat internette en çok satın alınan bebek bezlerinin başında Molfix bebek bezi gelmektedir.








Molfix Bebek Bezi Neden Çok Tercih Ediliyor?
Bunun için en uygun yorumu sitemize gelen daha önce molfix ve ya prima deneyimine sahip olan annelerimiz yapabilir. Fakat genel görüş Molfix bebek bezinin kalite olarak Prima Bebek Bezinden bir adım daha ilerde olduğudur.






Bebek Bezi Fiyatları Listesi ve İnternette nerelerden Bulabileceğiniz

Prima Aktif Bebek Bezi Fiyatları 2020 79 TL civarında gittigidiyor.com v.b alışveriş sitelerinde satılmaktadır.

Molfix Comfort Bebek Bezi Fiyatları 2020 47 TL civarında marketpaketi.com'da satılmaktadır.

Bebek bezlerinde dikkat etmeniz gereken birim fiyattır yani paket içinde bir bezin maliyeti.

Prima bebek bezi birim fiyatı 1 TL ve üzerindeyken. Molfix bebek bezi birim fiyatı 0.50 Krş'tur.

Bebek bezi fiyatları 2020 güncellemesi bu şekildedir. Eğer farklı bir bilgi ile karşılaşırsam bu sayfada güncelleyeceğim. Siz de bildiklerinizi diğer annelerle paylaşmak isterseniz aşağıya yorum olarak yazabilirsiniz bu sayfaya sizin de katkınız olur. :)


Bebek bezi fiyatlarına dair en uygun fiyatları sizlere sunmaya devam edeceğim. Bir sonraki yazım da sizlere Bim Bebek Bezi Fiyatları'nı ve BİM'in Jenny Willy Bebek Bezi Fiyatları ve anne yorumlarından bahsedeceğim sitemi takipte kalın bilgiyle kalın.
Bu da ilginizi çekebilir: Bebek Bezi Kampanyaları Şok Fiyatlar! Nerede?
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder