Bebek Şekerleri Modellerimizi Gördünüz mü? Fiyatlarına Şaşıracaksınız

Yeni doğan bebek geldi. Bebek bezi ve fiyatları dışında bir de bebek şekerleri var. Bebeğinizi görmek için gelen sevdikleriniz akrabalarınıza sevincinizi güzel bir sunumla göstermek istersiniz.

Bebek şekerlerinin güzel süslü olması sunumunuzu güzelleştirirken bebeğinize verdiğiniz değerin ve sevincin bir göstergesi olarak düşünebilirsiniz.

Bebek şekerlerinin fiyatları süslülüğüne göre değişiklik göstermektedir. Güzellik kişiden kişiye görecelidir. Fakat genel olarak güzel olan bebek şekerlerinin fiyatları biraz daha pahalı olmaktadır.

Aşağıda bebek şekerleri modelleri ve fiyatları hakkında bilgi vereceğim.


Görmüş olduğunuz pembe ve mavi bebek şekerleri modelleri en beğenilen bebek şekerleri modelleridir. Diğer bebek şekerleri modellerine göre bu bebek şekerlerinin fiyatları biraz daha pahalıdır. Sepeti 190 TL'den satılmaktadır.














Bu bebek şekeri modelimiz ise nazar boncuğu temasıyla tasarlanmış tasarımı biraz daha basit olmasına rağmen gayet şık duruyor 24 adet şekeri ile bu bebek şekerleri modellerimizin fiyatları 50 TL'den satılmaktadır
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder