Molfix Bebek Bezi Neden Ucuz? Yorumları? Kadınlar Ne diyor?

Molfix bebek bezi şüphesiz bebek bezlerinin en ucuzu. Bebek bezi fiyatları karışıklıklar sebeebiyle tavan yapınca aileler de mecburen en ucuz bebek bezi arayışına girdi. Bebek bezi bebeğinizin tuvalet alışkanlığı edinene dek almak zorunda olduğunuz bebek eşyalarının başında gelir. Aldığınız bebek bezinin kaliteli olmasını istersiniz fakat bunun yanında ucuz olmasını da fiyatının uygun olmasını da beklersiniz. Malesef ki ya fiyatlardan ya da kaliteden ödün vermelisiniz. Fiyatının uygun olup kalitenin buna yakın olduğu bebek bezi, molfix bebek bezidir. Molfix bebek bezi hakkında annelerin yorumları farklılık göstermekte. Çünkü her bebek için molfix bebek bezi yorumlarının aynı olmasını bekleyemezsiniz.

Molfix bebek bezi yorumları neden bebeğe göre değişiyor.
Molfix bebek bezi yorumlarının bebeğe göre değişmesinin en büyük sebebi bebeklerin cildinin farklılık göstermesi. Molfix bebek bezi fiyatlarının etkisiyle molfix bebek bezi alıp kullanmış bir anne bebeğinin rahat ettiğini görünce molfix bebek bezi hakkında olumlu yorum yapıyor. Az sonra size annelerin molfix bebek bezini şikayet ettiği konuları paylaşacağız.
Konu şikayet olduğu için Molfix bebek bezi hakkındaki olumsuz yorumlar olacak bunlat tabiki de.

Molfix bebek Bezi yorumları beni ne kadar etkilemeli?

Molfix bebek bezi yorumları hatta her yorum size bebek bezleri hakkında bir ön bilgi vermeli. Çünkü dediğimiz gibi molfix bebek bezi hakkındaki yorumlar bebeğe göre değişir. Molfix bebek bezi hakkındaki yorumları sizinle paylaşacağız eğer sizi çok rahatsız ederse bu yorumlar almayın ama "molfix bebek bezi yorumları bu kadınların çocuklarından kaynaklanıyor derseniz" sitemizde molfix bebek bezi fiyatları ve molfix bebek bezi en ucuz nereden bulunacağı konusundaki yazılarımızı okuyunuz.




Şimdi size molfix bebek bezi yorumlarını paylaşıyoruz.


Molfix 1 Numara Çocuk Bezi Alerji Yaptı!

Bir marketten Molfix marka 1 numara 3 paket bez aldım. 1 paketini kullandım ve çocuğumun bütün poposu su topladı. Şu an doktor doktor geziyorum. Asla bir daha Molfix marka almayacağım alan bütün yakınlarıma da almalarını engelleyeceğim. Kesinlikle bir daha almam ayrıca firmanız hakkında da şikayette bulunacağım.

Molfix 4-9 kg Bebek Bezi Pişik Yaptı ve Sızdırıyor.

Kasım 22'sinde bebeğimizin bezi bittiği için büyük alışveriş marketinden 4-9Kg Molfix bebek bezi aldım daha önce Prima kullanıyordum, Molfix denemek için kullanmak istedik ama nereden aldım nereden kullanmaya başladım, çocuğumun poposunda kırmızı kızarıklar ve cilt rahatsızlığı oluştu. 

Aksine her en ufak küçük idrarında bile değiştirmemize rağmen elbiseleri komple ıslak oluyor. Milleti saf yurduna koymanız hiç hoş bir şey değil. Herkesin kendi çocuğu kendisine özeldir. 0850 bir numarayı aradım mesajımı bıraktım. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

Molfix Bebek Bezi Kalitesizliği!

4+ olarak aldığım Molfix bezi içindeki bütün bezler 4 numara çıktı, daha önce de aldığım Molfix bezi pamukları çıktı bebeğimin her altını aldığım zaman altı pamuk doluyordu ve bez sızdırıyor. Bu konuda şikayetçiyim.


Molfix İçindeki Emici Tanecikleri Çıkartıyor!

8 aylık bebeğimin altını çok sık aralıklarla değiştirdiğim halde bezin içindeki küçük silikona benzer taneler bebeğimin cildine temas etmiş halde görüyorum, bunun sağlıklı olmayacağını yetkililer de bilmiyor mu? Yerli firmamızın ürünü olsun diye hata mı ettik, ayrıca sızdırma sorunu da mevcut.

Son Olarak
Molfix bebek bezi yorumları bu şekilde bunlar şikayetvardan aldığımız olumsuz yorumlar. Bu yorumlar molfix bebek bezi hakkında sizlere ön bilgi versin. Molfix bebek bezi yorumlarının olumlu olanları sitemizde mevcuttur onlara da bakabilirsiniz. İnternetten güvenilir alışveriş yapabilmeniz için elimden geleni yapacağom kendinizie iyi bakın 
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder