Bebek Bezi Almadan Önce Okumalısınız



Bebek Bezi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bebek bezi fiyatları artmışken bebek bezi alırken çok özenli davranmalıyız. Aldığımız bebek bezi fiyatı ile aynı kaliteyi vermeye bilir. Daha önceki yazılarımızda prima bebek bezini önermiştik bu yazımızda da bebek bezi alırken dikkat etmeniz gereken önemli hususlara bir kez daha değineceğiz.

1      Bebek Bezi Hijyenik mi?

Bebeğinize alacağınız bebek bezi, bebeğinizin cildi ilk dönemlerde mikroplara karşı hassas olabileceğinden, mutlaka hijyenik olmalı. Mutlaka el steril koşullarda el değmeden üretilmiş, paketli ürünleri tercih edin. Açıktan satılan bebek bezlerin hijyenik olup olmadıklarından, saklanma koşullarından asla emin olamazsınız. prima bebek bezleri, steril koşullarda, el değmeden tam otomatik sistemlerde hijyenik olarak üretilip, yine el değmeden paketlenmektedir.

2     Bebek Bezi Kilosuna göre mi?

Bebek Bezi seçerken bebeğinizin asla yaşına değil,bebek bez için kilosuna bakmalısınız. Zaten bebek bezi ambalajlarının üzerinde kilogram aralıkları yazılıdır. Kilosunun altında veya üstünde bir bez kullanmanız bezin sızdırma yapmasına neden olur, bu da bebeğinizin pişik olmasına, cildinin tahriş olmasına sebebiyet verir. O yüzden bebeğiniz büyüdükçe daha büyük bez kullanmaya çalışın. Uzun zamandır kullanıp memnun kaldığınız bez sızdırmaya, pişik yapmaya başlarsa, önce sorunu kendinizde arayın,bebek bezinin boyutunun çocuğunuza uygun olup olmadığını sorgulayın.

3    Bebek Bezinin Emme Gücü Nasıl?

Bebek Bezlerinin dış yapıları birbirine çok benzemesine rağmen asıl sıvıyı emip içinde barındıran bebek bezinin iç kısmı bebek bezlerinin emme gücünü belirler. Emme gücü yüksek olan bebek bezi, bebeğinizin altının daha uzun süre kuru kalmasını sağlayarak, sizin de daha uzun sürede bebek bezi değiştirmenize imkan tanır. Bu açıdan hem sağlıklı, hem bebek bezi fiyatlarının arttığı bu zamanlarda ekonomik bir tercihtir. prima bebek bezi fiyatları ve kalite açısından piyasadaki en kaliteli bezlerdendir. Hiçbir bebek bezi bebeğinizin 6-7 saatlik ihtiyacını karşılamaz. İdeal olarak bir bebek bezi yeni doğan çocuklarda 2-3 saatte bir, daha sonrasında 3-4 saatte bir değiştirilmelidir.

4     Bebek Bezi Ergonomik mi?

Bebeğin kilosuna, boyuna ve bacak yapısına uygun olarak üretilen bezlerde hem bebek rahat eder hem de sızma riski en aza indirilmiş olur. Bu kural yan bantlar için de geçerlidir. Kaliteli yan bantlar tekrar tekrar açılıp kapatılabilmelidir. prima bebek bezi bebeklerin bacak yapısı düşünülerek tasarlanıp üretilmekte, ayrıca farklı kilo ve boylara uygun olarak ölçülendirilmektedir. prima bebek bezi, tekrar tekrar açılıp kapanabilen ve özelliğini kaybetmeyen yan bantlara sahiptir.

   Sevimli Figürler Var mı?

Bebek bezinin üzerindeki sevimli figürler bebeğiniz birazcık büyüyüp figürleri anlamaya başladığında, bebeğinizin bezi benimseyip çıkarmak istememesi açısından önemlidir. Prima çocuk bezleri özel olarak tasarlanmış, bebeğinizin dikkatini çekecek figürlere sahiptir.
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder