Bebeğiniz yenidoğan ise bilmeniz gerekenler burada



Bebek bezi; Anne ve babaların seçmekte en çok zorlandığı bebek ürünlerinin başında gelir bebek bezi. Bunun nedeni bebeğin tuvalet eğitimine alışana kadar günlük olarak en çok tükettikleri ürünün bebek bezi olmasıdır. Bebek bezi fiyatlarının dolar etkisiyle arttığı bu zamanlarda da ebeveynlerin hangi ürünü seçeceğini karar vermesinde bebek bezi fiyatları çok önemlidir. Çünkü bebek bezi, bebeğinizin doğumundan itibaren en çok tüketeceğiniz ürünlerin başında gelir, hem bebeğinizin rahat olması hem de seçiminizin aile bütçesini sarsmaması çok önemlidir.

Yeni anne ve babaların en çok sorduğu sorulardan birisi de: “Bebeğim için en ucuz ve kaliteli bebek bezi hangisi?” sorusudur. Bunun nedeni bebeğin rahatlığı ve sağlığının bebek bezi seçiminde en önemli unsur olmasıdır. İyi bir bebek bezi seçiminiz, bebeğinizi daha huzurlu ve mutlu kılacak, çok daha rahat etmesini sağlayacaktır. Bu faktörler de bebeğinizin gelişimi için çok önemlidir. Dolayısıyla bebek bezi bebeğinizin gelişimini etkiler.

“Peki, hangi bebek bezinin daha iyi olduğunu nereden bileceğiz?” Tabi ki de tavsiyeler ve deneyimli anne-babaların kullandıkları bebek bezi hakkındaki yorumları karar vermenizde çok önemli. Ama bunun yanında her bebeğin rahatlık kriterinin farklı olduğunu unutmamalısınız. Başka bebeğin rahat ettiği bir bebek bezi sizin bebeğiniz için rahatsızlık verici olabilir. Bu sebeple bebek bezi markaları arasından sizin de seçim yaparak bebeğinizin rahatlığı için değişik ürünleri de denemeniz sizin bebeğiniz için en iyi bebek bezini bulmanıza yardımcı olabilir.

“Deneyimli anneler hangi bebek bezlerini tercih ediyor?” Bu sorunun cevabını sitemizdeki bir çok yazıda rahatlıkla bulabilirsiniz. Bebek bezi fiyatlarını dikkate alarak şu ana kadar belirlediğimiz sitemizde en çok tercih edilen bebek bezi markaları; Huggies Bebek Bezi, Prima Bebek Bezi, Canbebe Bebek Bezi, Evy Baby ve Molfix Bebek Bezi olarak belirlenmiştir. (sitemizdeki ilgili ürünleri ve ürün yorumlarını yandaki diğer yazıların isimlerine tıklayarak inceleyebilirsiniz.)

Eğer yeni anne/babaysanız ve bebek bezi bedenleri hakkında bilgi sahibi değilseniz üzülmeyin, muhtemelen çok yakında bu konuda uzman olacaksınız. Bu konuda bilmeniz gereken genel bilgiler ise şöyle; bebeğiniz doğduğunda yenidoğan için özel bebek bezi kullanmalısınız. Bazı bebek bezi markalarının prematüre yenidoğan bebek bezi ürünleri de mevcuttur. Eğer ihtiyacınız olursa bu bebek bezi türünü de tercih edebilirsiniz. Bebeğiniz büyüdükçe beden de büyüyecektir, bu konuda bebek bezlerinin üzerinde yer alan ay-beden bilgisinden yardım alabilirsiniz. 

Bebek bakımı , bebek bezi fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için sitemizde dolaşmaya devam ediniz varsa deneyimleriniz diğer annelerin faydalanması için yorum olarak da deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder