Bebekler Nasıl Yatmalı?




Bebeklerin salığı için uyku en önemli faktördür. Bebeğinizin rahat bir uyku çekmesini sağlamalıyız. Daha önceki yazılarımızda bebeğinizin rahat bir uyku çekebilmesi için bebek bezinin yumuşak olması kaliteli olması gerektiğini söylemiştik. Tabi bunlara uygun bir bebek bezi fiyatları da olmalı.
Bu yazımızda bebeklerin rahat bir uyku çekebilmesi için hangi pozisyonlarda yatırılması gerektiği ile ilgili birkaç bilgi vereceğiz. Daha fazla bilgi için sitemizi takip etmeye devam edin.

1)Bebeğinizin yanında olmayacaksanız onu sırtüstü yatırın. Sırtüstü yatış bebeğiniz için en güvenli yatış şeklidir.

2)Çocuğunuzun başını uyurken iki yana da çevirebilirsiniz. Bebeğinizi yatağına yatırırken de yüzü açıkta kalacak şekilde üzerini örtüp sırtüstü biçimde yatırmalısınız. Bebeğiniz uyanıkken ise yüzüstü yatırarak kollarının kuvvetlenmesini sağlayabilirsiniz.

3)Bebeğiniz beslendikten hemen sonra yatırıldıysa, gazının çıkmasını kolaylaştırmak için yatağına yan yatırılabilir. Herhangi bir biçimde yatarken kustuğu farkedilen bebeğin ağız içi sakince temizlenmelidir.

Yeni doğan bebek bakımı , Bebek bezi fiyatları, ucuz ve kaliteli bebek bezleri hakkında daha ayrıntılı bilgi için sitemizde dolaşmaya devam ediniz.
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder