Buse Varol 34 Beden Cevabı Bikinili Gündem Oldu !

 


Aile içi sorunlarla gündeme gelen Buse Varol, Alişan'ın ailesiyle sorun yaşadığı bilinmekteydi. 34 bedene kadar düştüğünü duyurmuştu. Alişanla çıktığı aile tatilde fotoğrafları basına yansıyan Varol'un kilo almaya başladığı ve 44 bedene sahip olduğu iddia edildi. Varol, 34 beden olduğunu kanıtlamak için çektiği videoyu instagram  hesabından yayınlayarak, "Merak edenlere cevabım olsun" ifadelerini kullandı.

Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş için geçen günlerde düzenlenen anma programına katılmadığı için bir hayli dikkat çeken Buse Varol, kış aylarının yorgunluğunu atmak adına eşi ve çocuklarıyla birlikte tatile çıktı. Şubat ayında evliliklerindeki krizi atlatan Alişan ve Buse Varol, tatil için seçtikleri Bodrum'da objektiflere takıldı.


FOTOĞRAFINA YORUM YAĞMURU!

Habertürk muhabiri Hakan Yağcı'nın çektiği fotolar kısa süre içerisinde çok sayıda kullanıcıdan yorum yağdı. Takipçileri ve instagram kullanıcıları, Buse Varol'un 34 beden olmasının imkansız olduğunu yazarak, bedeninin 44 olduğunu iddia ederek yorum yağmuruna tuttu


Buse Varol GELEN YORUMLARA CEVAPSIZ KALMADI

Buse Varol da arkadaşları vasıtasıyla kendisine gelen yorumlara sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yanıt verdi. Varol, fotoğraflarına montaj asla yapmadığını ve çektiği videonun 34 beden olduğuna kanıt teşkil edeceğini dile getirdi.


Alttaki yorum alanına senin de yorumu bekleriz :)

Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder