Kartımdaki Puanları Nerede Kullanabilirim Nerede Geçer?

 Kartımdaki Puan Nerede Geçer?

Bu yazımda garanti bonus puan , world puan, cardfinans parapuan, maxipuan gibi kartınızda kazandığınız puanları nerede kullabileceğinize dair bilgiler paylaşacağım. Etrafımdaki herkes kartıma puan tanımladılar ama nerede kulanacığımı bilmiyorum diye yakınıyor. Evet kartınızdaki puanları kullanabileceğiniz yerleri bulmak oldukça zordu fakat yeni çıkan uygulama sayesinde artık 2 adımda etrafınızdaki anlaşmalı mağazaları görebiliyorsunuz. Uygulamanın linkini en aşağıda paylaştım mutlaka herkesin telefonunda olması gereken bir uygulama çünkü hem puan ve taksitleri nerede kullanabileceğinizi gösteriyor hem de gösterdiği yerlerde kartınızı kullanınca puan kazanıyorsunuz. Ayrıca bankaların yaptığı kampanları tek ekrandan görebiliyorsunuz.

Bonus Para Puan Nedir ?

Bankalar müşterilerin memnuniyetini arttırmak için kartlarına bazı kampayalar gereği puan tanımlayabiliyorlar. Örneğin maviden 100TL üzeri alışverişe anında 10 TL değerinde puan hediye şeklinde kampanyalar oluyor bu kampanyaları aşağıda verdiğim uygulama linkinden takip edebilirsiniz. Bu tanımlanan puanlarla alışverişinizi bedavaya getirebiliyorsunuz.

Bonus Para Puan nasıl kazanılır?

Bankanızla anlaşmalı mağazalardan alışveriş yaptığınızda alışverişinizin bir kısmı puan olarak yansır puanlarınızı biriktirdiğinizde alışverişinizde kullanarak alışverişin bir kısmını bedavaya getirmiş oluyorsunuz. Tabi puan kazanmak için mutlaka kartınızın bankanızın pos cihazından geçirtmeniz gerekmektedir. Yani puan kazanmak için alışveriş yaptığınız yerde bankanızın posu olmalı.

Bonus Para Puan Nasıl Kullanılır?

Kartınızda puan biriktirdiyseniz kullanımı da çok basittir. Alışveriş yaptığınız yerde bankanızın posu varsa kasaya gelip ödeme yapacağınız esnada puanlarım kullanılsın diye kasiyere belirtirseniz kasiyer puanlardan kullanacaktır. Bankamın posu olup olmadığını nerden bileceğim derseniz aşağıda paylaştığım uygulamada anlaşmalı mağazaları ve size enyakın mağazayı bulabilmektesiniz.


Bonus Puan Nedir?

Bonus puan garanti bankası kartlarına tanımlanan puan adıdır. Eğer reklamlarda bonus puan kazanabilrisniz gibi ifadeler görürseniz bu garanti bankası kartlarına tanımlanan puan anlamına gelmektedir.

ParaPuan Nedir?

Parapuan, QNB Finansbank'ın kartlarına tanımlanan puan adıdır. Eğer reklamlarda Parapuan kazanabilrisniz gibi ifadeler görürseniz bu QNB Finansbank kartlarına tanımlanan puan anlamına gelmektedir.

World puan nedir?

Worldpuan, YapıKredi Bankası kartlarına tanımlanan puan adıdır. Eğer reklamlarda Worldpuan kazanabilrisniz gibi ifadeler görürseniz bu YapıKredi Bankası kartlarına tanımlanan puan anlamına gelmektedir.

Maxipuan Nedir?

Maxipuan, İş Bankası kartlarına tanımlanan puan adıdır. Eğer reklamlarda Maxipuan kazanabilrisniz gibi ifadeler görürseniz bu İş Bankası kartlarına tanımlanan puan anlamına gelmektedir.


EnYakın ( Bonus puan , Maxipuan, Parapuan, Worldpuan Geçen Yerler)


Size benim de yeni keşfedip kullanmaya başladığım uygulamayı tanıtacağım. EnYakın isimli uygulama bankanızla anlaşmalı en yakın mağazaları haritada göstermekte böylelikle puan ve taksit avantajları nerede kullanabileceğinizi öğrenebilmektesiniz. Ayrıca EnYakın uygulamasıyla bankaların yaptığı kampanyaları tek ekrandan görebilmektesiniz. Google play simgesine tıklayarak uygulamayı mağazadan indirebilmektesiniz.

EnYakın Uygulaması Google Play'de:
Qries
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder