Bebeğinizin Mutluluğunu Neler Etkiler?

Bebeğinizin sağlıklı gelişimi için bebeğinizin gece ve gündüz mutlu olmasının önemli etkisi vardır. Molfix bebek bezi sponsorlu pedagog Tansu Oskay bebeğinizin "Mutlu gece ve mutlu gündüz" döngüsünü sağlaması gerektiğini belirtiyor.

Bebek ve aile alanında çalışmalar yürüten Tansu Oskay, Pozitif ebeveynlik Yönteminin Türkiye'de yayılması için çalışmalar yapmaktadır.

Ünlü Pedagog, gece uykusunu alan bebeklerin gün boyu gayet multu olduğunu belirtiyor.

Bebekler Nasıl Geceleri Rahat Uyuyabilir ? Bebek Sağlığı

Bebeğinizin gün boyu mutlu olabilmesi ve sağlıklı gelişimi için uyku en önemli faktördür. Bu sebeple ebeveynler bebeklerin uyku düzenini dikkatle takip etmelidir. Bebeklerin uyku düzenini bozan birçok faktör bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şu şekildedir;

Bebeğinizin karnının aç olması

Bebeğinizin karnı aç ise bebeğiniz asla uymayacaktır ya da uykusu bir anda bölünecektir. Bu sebeple bebeğinizi uyumadan önce karnını doyurmaya dikkat etmelisiniz.

Bebeğinizin Gazının Olması

Bebeğinizin karnının şişikliği ya da herhangi bir sebeple gece gazının birikmesi onun uykusunun bölünmesine ve dolayısıyla uyku düzeninin zarar görmesine neden olabilir.

Bebek bezi kalitesizliği

Bebeğiniz için kullandığınız bebek bezinin kalitesiz olması bebeğinizi rahatsız edebilir ve onun rahat bir uyku çekememesine neden olabilir. Bebek bezinin kalitesiz oluşu bebeğinizin uykusunun bölünmesine neden olabilir. Bebek bezi pamuksu , iyi emici , sızıntı yapmayan bir bebek beziyse kaliteli bebek bezidir. En kaliteli bebek bezi olarak molfix bebek bezi ve prima bebek bezi gösterilebilir. Bim bebek bezi olarak bilinen jenny-willy bebek bezi annelerin en çok şikayetçi olduğu bebek bezlerinin başında gelir. Bebek bezi fiyatları açısından en ucuz bebek bezi fiyatlarına sahip mağaza bim olmasına rağmen anneler kalitesizliği nedeniyle jenny willy bebek bezinden oldukça şikayetçidir.

Bebek bezi fiyatları en ucuz nerede?

Bebek bezi fiyatları ailelerin en çok dert yandığı konuların başında gelir. Ülke ekonomisi ailelerin bütçelerini sarstığı gibi fiyatların artmasına da neden olmuştur. Ailenin bütçesini sarsan kalemlerden biri de bebek bezi fiyatlarıdır. Bu sebeple aileler en ucuz bebek bezi fiyatları arayışına girmişlerdir.

Bebeklerin Mutluluğu Nasıl Anlaşılır?

Bu konu hakkında Pedagog Tansu Hanım, bebeklerin mutluluğunu çok net bir şekilde belli ettiğini. Bebeklerin 18 aya kadar huzursuzluklarını ağlayarak belli ettiklerini ve aynı zamanda bebeklerin beden diline ve iştahsızlıklarına bakarak da huzursuzluklarını anlyabileceğimizi ifade etti.

Bebeklerin mutluluğu için ailelere düşen nedir?

Öncelikle anne kendi mutlu hissetmelidir. Çünkü anne mutlu olduğunda bunu bebeğine de aktarır. Oyun oynarken anne bebeğiyle mutlaka göz teması kurmalıdır. Anne eğlendiğini de bebeğe hissettirmelidir.

Sitemde bebek sağlığı, bebek bezi fiyatları ve molfix bebek bezi prima bebek bezi yorumlarına ulaşabilirsiniz. Siz de yorum yaparak bebek bezi tavsiyesinde bulunabilirsiniz.


Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder