Bebeğimin Uyku Düzeni Bozuk Ne Yapmalıyım?

bebek bezi
Bebeklerin uyku düzeninin bozuk olmasının birçok sebebi var. Bebek bezinin kalitesiz olması, gece gündüz farkını ayrıt edememesi gibi. Bebeklerin bebek bezinin kalitesizi olması uyku düzenini bozacağından sitemdeki en iyi bebek bezi hangisi isimli yazımı okumanızı tavsiye ederim. Özellikle şunu da belirtmeliyim prima bebek bezi ve molfix bebek bezi en çok tercih edilen bebek bezidir. Bu bebek bezleri dışında bir ürün kullanıyorsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Tabiki bebek bezi fiyatlarının çok uçuk olması insanları bim bebek bezine yönlendirmektedir bim bebek bezi jenny-willy bebek bezi hakkında da sitemde bir yazı bulunmakta.

Uyku Düzeni Bozulan Bebekler İçin Tavsiyeler

1) Bebeğinizin gece gündüz farkını ayrıt etmesin sağlayın

Bebeğiniz aslında uyku düzenine çabuk alışır. Dış dünyaya çabuk adapte olur fakat bazen bu durum değişebilir. Bu sebeple bebeğinizi sürekli kucağınıza alarak dış dünyayı göstererek gece gündüz arasındaki farklı anlamasını ve bu duruma adapte olmasını sağlayabilirsiniz.

2) Gündüz bebeğinizi uyutmayın

Anneler genelde ya rahat etmek için ya da bebeğe iyi geleceğini düşündükleri için neredeyse bebeklerini 24 saat uyutmaya çalışırlar. Evet uykunun bebek için katkısı vardır. Fakat bebeğinizin dış dünyaya uyum sağlaması dış dünyayı öğrenmesi gerekir. Bu sebeple de uyku düzeni bozuk olan bebeklerin gündüz uyutulmaması gerekir.

3) Uyumadan Önce Bebeğinizi Besleyin
Bebeğinizi uyandıran şeylerden birisi de karnının aç olması. Bu da uyku düzenini besleyebilir. Bebeğinizi uyumadan önce beslediğinizden emin olun. Bu bebeğinizin gelişimi içinde önemlidir.

4) Uyku Öncesi Ilık Bir Banyo İyi Gelecektir
Uyku düzeni bozuk bebeklerin rahatlayıp uyuyabilmeleri için ılık banyo iyi bir rahatlatıcı olacaktır.

5) Uyuyan bebeğinizi sakın uyandırmayın
Anneler evde iş yapmaktan hoşlanırlar. Uyuyan bebeğiniz yaptığınız seslere uyanırsa bu uyku düzenini bozacaktır. Ev içinde ani yüksek seslerden kaçının.

6) En İyi Bebek Bezi Hangisi Araştırması Yapın

Bebek bezi, bebeğin altına pislemesini önleyen bir araç değildir. Anneler genelde bebek bezini bu şekilde gördükleri için seçerken pek özenmezler. Halbuki en iyi bebek bezi hangisi acaba diyerek araştıran o kadar anne varki.. En önemlisi de bu eğer rahatsız edici kalitesiz bir bebek bezi kullanıyorsanız bebeğiniz sürekli ağlayarak uyanacaktır. Bu sebeple bebek bezi seçiminizi doğru yapmalısınız annelerin en çok tercih ettiği bebek bezi molfix bebek bezi ve prima bebek bezidir. Bim bebek bezi kullanan anneler de vardır fakat onunla ilgili birçok şikayet aldım. Bebek bezi kampanyaları hakkında sitemde birçok konu bulabilirsiniz sitemi takip etmeye devam edin...
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder