Yıkanabilir Bebek Bezi Kullanışlı mı?

Yıkanabilir Bebek Bezi

Annelerin en çok merak ettiği soru yıkanabilir bebek bezi kullanışlı mıdır? Artan dolar ile birlikte artan bebek bezi fiyatları anneleri farklı alternatiflere yönlendirdi. Bunlardan ilk akla gelen yıkanabilir bebek bezi. Annelerin yıkanabilir bebek bezi düşünmesinin sebebi tekrar tekrar kullanabilerek bebek bezi fiyatlarından doğan maliyeti azaltmak. Peki anneler yıkanabilir bebek bezi ile mutlu mu?



Yıkanabilir Bebek Bezi Tahriş Eder mi?

İnternette ve çevremdeki araştırmalara göre yıkanabilir bebek bezi ile tahriş olan bir bebeğe rastlamadım. Tabiki her bebeğin cildi farklıdır fakat yıkanabilir bebek bezi kullanan annelerin çoğu tahriş konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmamış. Annelerin yıkanabilir bebek bezi olarak kullandığı ilk marka genelde baby neo yıkanabilir bebek bezi oluyor. Bu yıkanabilir bebek bezi genelde her karşılatığım annenin ilk kullandığı yıkanabilir bebek bezi.

Anneler genelde bu yıkanabilir bebek bezinin bebeği yeterince sarmalamadığı konusunda şikayetçi ve defalarca bağlanmasına rağmen yıkanabilir bebek bezinin kayıp düştüğü konusunda şikayetçiler.
Anneler bu yıkanabilir bebek bezinden pek memnun kalmış görünmüyor. Baby neo yıkanabilir bebek bezinin mikrofiber yapıya sahip ve dokusu pamuksudur. 

Yıkanabilir bebek bezi hemen kurur mu?


Yıkanabilir bebek bezi mikrofiber yapısı sebebiyle yıkamadan 1 saat sonra kurumuş oluyor. Bu sebeple bebeğiniz yıkanabilir bebek bezi sıkıntısı çekmiyor. Eğer bebeğiniz alışabilirse yıkanabilir bebek bezi gerçekten hayat kurtarıyor. Artan dolar fiyatları hepimizin belini büktü ve tek kullanımlık bebek bezleri aile bütçesini oldukça sarasmakta. Bu sebeple yıkanabilir bebek bezine yönelmek daha mantıklı. Her bebeğin cilt yapısı farklı olduğu için memnun kalırsınız ya da kalmazsınız gibi kesin bir yargıya varılamıyor. Fakat yıkanabilir bebek bezi alıştıktan sonra memnun kalınabilir gibi duruyor.

Sen de yıkanabilir bebek bezi deneyimini yorumlarda paylaş ve merak eden annelerin içini rahatlat bu sıkıntılarda başkalarını da düşün yorumunu merakla bekliyorum
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder