Bebek Bezi Fiyatları 2017 En Güncel !

Bebek bezi fiyatları yıldan yıla artmaktadır. Bu sebeple aileler yeni yıl sevinci yaşayamamakta yeni yıl artan fiyatlarla hüzün getirmektedir. Aile bütçesinin en önemli kalemlerinden biri bebek bezidir. Bu sebeple aileler hem en uygun bebek bezi hem de en iyi bebek bezi hangisi araştırması yapmaktadır.

Her yeni yılda fiyatlar otomatikmen %10 %20 artmaktadır. Bu fiyatların artışı bebek bezi fiyatlarına da yansımaktadır. En iyi bebek bezi hangisi olduğundan çok en uygun bebek bezi fiyatları da önemlidir.

Bu başlık altında en iyi bebek bezi hangisi ve bebek bezi fiyatları 2017'deki durumu hakkında bilgi vereceğim.

Prima Bebek Bezi Fiyatları Zamlardan Etkilendi


Bebek bezi fiyatları arasında kalitesine göre en uygun bebek bezi olma özelliği gösteren prima bebek bezi fiyatları da zamlardan etkilendi. Her yıl otomatik düzenli olarak zamlanan ürünler bu yılda %10 %20 oranında zamlandı. Daha önce piyasada 65-70 TL civarı satılan prima bebek bezi fiyatları bugün itibari ile 75 TL'den satılmaya başladı.

Bebek bezi fiyatları önemli olduğu kadar en iyi bebek bezi hangisidir diye de birçok aile merak etmektedir en iyi bebek bezi olmaya aday iki bebek bezi vardır. Bunlardan birincisi prima bebek bezi ikincisi ise Molfix bebek bezidir.








Molfix Bebek Bezi Fiyatları da Zamlardan Etkilendi

Molfix bebek bezi fiyatları, yeni yıl zamlarından en çok etkilenen bebek bezi oldu. En iyi bebek bezi hangisi diye sorsanız şüphesiz seçmenizi tavsiye edeceğim ikinci sıradaki bebek bezi molfix bebek bezidir. Fakat molfix bebek bezi fiyatları, prima bebek bezi fiyatlarından daha fazladır. Bunun sebebini kaliteyle bağdaştırmak doğru olmaz. Çünkü annelerin genel görüşü prima bebek bezinin daha iyi olduğu yönünde. En iyi bebek bezi hangisi diye sorulduğunda anneler prima bebek bezini tercih ediyormuş.
 Molfix bebek bezi fiyatları daha önce 60 lirayken bu yıl 68 liradan satılmaya başlandı. 92 liraya bile satıldığını gördüm.





Nasıl Bebek Bezi Satın Almalıyım ?

Bu kısımda sizlere bebek bezi fiyatlarının aşırılığıyla nasıl başa çıkabileceğinizi anlatacağım. Öncelikle belirtmeliyim ki bulup bulabileceğiniz en uygun bebek bezi fiyatları yalnızca alışveriş sitelerindedir. Mağazalardan ya da marketlerden almaya kalktığınız vakit size daha pahalıya mal olacaktır. Bu sebeple internette alışveriş yaparken bebek bezlerinden bir paket değil toplu alım yapmanızı öneririm. Eğer toplu alım yaparsanız kargo parasından kurtulacaksınız. Ayrıca eğer peşin fiyatına taksit yapılıyorsa peşin fiyatına taksit yaparak enflasyon etkisiyle bebek bezlerini alabileceğiniz en uygun fiyata almış olursunuz. Sitemdeki yararlı bilgileri öğrenebilmek için takipte kalın bebeğinize iyi bakın.



Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder