Molfix Bebek Bezi En Ucuz Nerede? Fiyatları?


Bebek bezi fiyatları anne ve babaları üzmeye devam ediyor. Bebek bezi fiyatları 2016'da da artmaya devam edecek. Bebek bezi fiyatlarını dolar bahanesiyle arttıran bebek bezi üreticilerine karşılık anne babalar da doğal olarak en ucuz bebek bezi nerede araştırmasını yapmaya koyuldular.
Ben de sizin için internet piyasasına şöyle bir göz atıp edindiğim bilgileri sizinle paylaşmak istedim. Yorumlarınızla siz de yazıma destek olabilir ve bilgilerinizi paylaşarak diğer anneleri bilgilendirebilirsiniz. Molfix bebek bezi en ucuz nerede diye merak ediyorsunuz farkındayım ama molfix'e alternatif bebek bezlerini arıyorsanız ve sizin için bebek bezinin fiyatı önemliyse jenny willy bebek bezini de önerebilirim jenny willy bebek bezi fiyatları hakkında buraya tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Molfix bebek bezi fiyatları en ucuz nerede?
Molfix bebek bezi kalite olarak bebeklerimizin tam istediği gibi. Yumuşacık malzemesi, iyi emici oluşu, sızdırmaması ve bebek bezi fiyatları arasında en hesaplısı olması bizim vazgeçilmezimiz yapıyor.


Bebek bezi fiyatları önemlidir fakat mühim olan bebeklerimizin rahat etmesidir. Yine de fırsatçı satıcılara karşın araştırmak önemlidir. Ben de sizler için molfix bebek bezi en ucuz nerede diye araştırdım şimdi sizlerle paylaşacağım

  • Molfix No:5+ Junior Plus 26 Adet bebek bezi en ucuz turucukasa.com'da fiyatı 16 TL
  • Molfix Comfort Fix No:4 Maxi 100 Adet Aylık Paket Bebek Bezi en ucuz turuncukasa.com'da fiyatı 41TL
  • Molfix Comfort Fix No:4 Maxi 150 Adet bebek bezi en ucuz binbircesit.com'da fiyatı 67 TL
  • Molfix No:4 Maxi 80 Adet bebek bezi en ucuz marketpaketi.com'da fiyatı 32 TL
  • Molfix Doğuma Hazırlık Paketi Bebek bezi en ucuz happy.com'da fiyatı 40 TL
  • Molfix Comfort Fix No:5+ Junior Plus 48 Adet bebek bezi en ucuz hizlial.com'da fiyatı 32 TL



Molfix bebek bezi fiyatları en ucuz nerede sorusuna elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. yorumlarınızla siteme destek verebilir diğer anneleri de bilgilendirebilirsiniz. Bebek bezi fiyatları, en ucuz bebek bezi hangisi? molfix bebek bezi en ucuz nerede sorularına yanıt arıyorsanız sitemde dolaşmaya devam edin..

Bunları da Okuyun


Molfix mi? Prima mı? Karar veremediniz mi?

Molfix Bebek Bezi Yorumları? Kadınlar Yorumluyor
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Molfix comfort fix fiyat olarak diğer molfixlerden neden daha ucuz? Kalitesi mi düşük? Diğer molfşx bezler ortalama 60-65 kuruşa gelirken dev paketlerde confort fix 35 kuruş. Sanki kalite ve malzeme açısından gibi geliyor. Bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  2. Malesef bunun hakkında bir bilgim yok edindiğim an sitede yayınlayacağım bilen bir ziyaretçi de yorum atar umarım iyi günler

    YanıtlaSil