Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Buzdolabı fiyatları tüketiciler için önemli bir tercih sebebi olmuştur. Fakat Beyaz Eşya alırken alınan eşyanın ihtiyaçlarımızı ne kadar karşılayabildiğide önemlidir. Bu yazımızı okuduktan sonra arçelik buzdolabı ya da bosch buzdolabı olmasının bir önemi olmadığını önemli olanın ihtiyaçlarımıza en iyi cevap veren olanın olduğunu anlayacaksınız.

Dondurucu mu Soğutucu mu? 
Öncelikle buna karar verilmeli derin dondurucu ağırlıklı kullanılacaksa çift kapılı buzdolabı tercih edilmeli ve dondurma süresinin kısa olmasına dikkat edilmeli. Buzdolabı fiyatlarına baktığımızda bu yarım dan kaynaklı bir fiyat farklılığı yok. Kısa sürede donduran buzdolabı daha fazla elektirik yakıyor olabilir.

Enerji tüketimi
Ne kadar elektirik harcadığına dikkat edilmeli çünkü en çok elektirik harcayan eşyaların başında buzdolabı gelir düşük enerji tüketimine sahip buzdolabı tercih edecekseniz enerji tüketimine dikkat edin.

Raf dizilimi küçük ama önemli
İhtiyaçların,  buzdolabı fiyatlarından önemli olduğu yazımıza devam ediyoruz. Küçük bir ayrıntı gib gelebilir raf dizilimi ama önemli bir ayrıntıdır. Hayat git gide daha da pratikleşiyor rafların pratik kullanılabilir kolay ulaşılabilir iyi derinliğe sahip olduğuna dikkat edin.

Buzdolabının boyutu
Buzdolabı fiyatlarını önemsemeden dış görüşüne aldanıp buzdolabı satın alanlar boyutlarına dikkat etmeden alıyor sonrada mutfak kapısında takılıp kalıyor.  Komik bulabilirsiniz ama bu gerçek insanların çoğu bu yüzden mutfak kapısını kırmak ya da duvarı yıkmak zorunda kalıyor. Bu yüzden buzdolabı satın alırken boyutuna dikkat edin.

Buzdolabı Hacmi önemli
Buzdolabı Hacmi en önemli olandır ve buzdolabı fiyatlarından önce gelir. Küçük bir aile için yeterli olan hacim 300-400 lt hacimdir alacağınız Buzdolabının hacmine özellikle dikkat etmelisiniz.

Buzdolabı fiyatları da önemlidir fakat 500-700 TL'ye aldığınız buzdolabı ihtiyaçlarınızı karşılaşamıyorsa fiyatının ne önemi kalır yukarda bahsettiğim bütün öneriler dikkate alıp değerlendirip ondan sonra kendinize bir buzdolabı fiyatları listesi çıkarın.
Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder